Antonio Mora

Artist
Background

DE KUNST VAN EMOTIES..

Mijn originaliteit wortelt in de fusie, in het vinden van combinaties die in de mond van ons geweten smaken van evocatie en mysterie achterlaten. Beelden die een scheur openen in ons collectieve geheugen waardoor we kunnen kijken, hoewel alleen het is een moment de hybride wezens die onze diepste dromen bevolken.


Begin 2013 begon hij zijn foto ‘ s te ontwikkelen, sindsdien vestigde hij zijn techniek en scherpte hij zijn intuïtie en produceerde een brede collectie werken waarin de droom met de werkelijkheid verweven is door middel van hybride wezens , mythologische kleurstoffen en begiftigd met hypnotische schoonheid .


Hij studeerde psychologie en Filologie en voltooide uiteindelijk een master in grafisch ontwerp.

Enkele jaren later richtte hij zijn eigen ontwerpstudio op, waar hij 25 jaar als art director werkte. Na gezondheidsproblemen besloot hij zich te wijden aan het verkennen van de meer creatieve kant van hun werk en te verdiepen in het zoeken naar een techniek die hem in staat zou stellen om zijn emoties te uiten . Eindelijk gevonden.

Door sommige photoshop tools die u toelaten om de grenzen tussen twee overlappende beelden vervagen , krijgt gemengde gezichten met Landschappen , bomen en meren, baaien en oceanen met subtiel totdat beide beelden om ze een ander wezen te maken.

Zijn creaties, opgenomen in de digitale collage, bevinden zich halverwege droom en werkelijkheid. Creëer hybride wezens, bewoners van een parallel universum. Antonio Mora fungeert als medium tussen deze twee werelden en legt zeer expressieve beelden vast die bij de kijker een sterk gevoel van mysterie oproepen.


Parallel hieraan ontwikkelen van een techniek die hem in staat stelt om grootformaat zijn creaties af te drukken en stuur ze overal in de wereld .

Via sociale netwerken is de impact van de werken van antonio razendsnel geweest .

Misschien omdat zijn blik een blik is die door alle culturen wordt waargenomen omdat het alle barrières overstijgt en de meest intieme van de menselijke ziel betreedt.

Momenteel in Spanje , werken aan zijn creaties


Werk