Kunstaankoop

Background

Heeft u mooi kunstwerk gevonden dan kunt u hem direct meenemen vanuit de galerie of door ons bij u thuis laten ophangen.

In de galerie exposeren wij kunstenaars met grotere en kleinere werken, variërend in prijs tussen de 400 en 7000 dollar.

De kleinere kunstwerken met of zonder lijst kunt u meenemen als handbagage voor in het vliegtuig. Grotere werken, op schilderslinnen gaan voor het vervoer in een tube en worden dan elders opgespannen.

Van wat voor kunst houdt u? Wenst u iets vrolijks aan de muur of wat voor emotie mag het raken? Houdt u van abstractie, van realisme en welke cultuur spreekt u aan? Heeft u een bijzonder gevoel bij Afrikaanse kunst of juist bij Oosterse kunst? Hoe is de structuur van het schildersdoek in het echt? Wat is de groei potentie van deze kunstenaar?U kunt een collectie huren of aankopen, bijvoorbeeld voor uw restaurant, villa, hotel, anders. Ook kunt u denken aan het organiseren van een expositie voor uw gasten.

Rachel is de persoon die informeert en begeleidt bij alle projecten rondom kunst. Wij zijn nieuwsgierig naar uw idee en introduceren passende kunstwerken uit onze collectie of stellen nieuwe kunstenaars, waar ook ter wereld, aan u voor.  


Maandag10.00 – 12.00
Maandag avond17.00 – 21.00
Dinsdag10.00 – 16.00
Woensdag10.00 – 12.00
Donderdag10.00 – 16.00
VrijdagGesloten
Zaterdag10.00 – 16.00
ZondagGesloten

Double check vooraf de openingstijden, Sala de Arte is soms, als verstopte parel op Aruba, verhuurd is voor een overnachting of vergadering.60X80 Yellow Untitled

Wij volgen wereldwijd vele hedendaagse kunstenaars op de voet en ontdekken dagelijks nieuw talent. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de internationale kunstwereld in het midden segment qua schilderijen, mixed media, fotografische werken en tekeningen.

rachelfontaine-auth